Inbjudan medlems- och kandidatutbildning

Ros loggaMedlems- och kanddatutbildningen vänder sig till Dig som känner att Du tillsammans med andra vill gå igenom det grundläggande i medlemskapet och i att vara förtroendevald för Socialdemokrterna. Tanken är att Du bättre ska kunna använda ditt medlemskap och att bättre känna till vad det innebär att ta på sig ett förtroendeuppdrag.

Utbildningen börjar fredag den 20/11 kl 18.00 till ca 21.00 och fortsätter lördag 21/1 kl. 09.00 till ca 15.00. Vi hinner antagligen inte gå igenom allt som vi vill veta och fördjupa oss i, men det ger oss chansen att börja och att tillsammans diskutera hur vi går vidare.

Välkommen till två inspirerande dagar och en trevlig samvaro.

PROGRAM PUNKTER

 • Jag och socialdemokraterna – Medlemskapetsvärde
  Politiska läget – november 2009
  Att vara förtroendevald
  Socialdemokratiska värderingar
  Fram till valdagen
  Hur går vi vidare
 • Anmälningar sker till

  Katarina Rosberg
  dalerstav@yahoo.se
  070 – 6508449 eller

  Stefan Wikén
  stefan@wiken.nu
  070 – 378 37 87ABF logga

  Läs även andra bloggares intressantaåsikter om , , , ,