Lokal och blogg – viktiga redskap!

Idag nyinviger Socialdemokraterna, LO, ABF och SSU sin uppfräschade lokal.

En invigning som manifesterar flera saker. Det visar på den gemenskap som finns mellan arbetarrörelsens olika organisationer. Det visar på betydelsen av samarbetet mellan organisationer som har samma grundvärderingar. Invigningen manifesterar också startpunkten på ett kommande år som kommer att spela stor roll för Krokom, Jämtlands län och Sveriges framtid.

En lokal är en plats för möten och samtal, för debatt och studier, för kontorsarbete och för kreativitet. Lokalen och platsen är betydelsefull för att den kraft som finns i varje människa kan tas tillvara och få möjlighet att utvecklas.

Det är visserligen en gammal slogan – men den är lika sann idag som igår.

Tillsammans är vi starka!

Jag vill med detta också tacka alla som deltagit i jobbet att ställa ordning lokalerna. Ett stort tack av alla oss och av alla som kommer ha stor nytta av vår gemensamma lokal under de kommande åren.

Vår gemensamma lokal och Socialdemokraterna i Krokoms blogg är nu invigd.

Stefan Wikén
Ordförande Socialdemokraterna i Krokoms kommun

RosLOABFLogga
ssu-logo