Bättre dialog med de boende i Sånghusvallen!

Socialdemokraterna vill ha bättre kommunikation om den fortsatta utbyggnaden av Sånghusvallen

Socialdemokraten föreslog vid dagens kommunstyrelse behandling av detaljplan för vägområde och Sånghusvallen etapp 4 att en fördjupad dialog måste till innan planerna fastställs.

– De framgår av de boendes synpunkter i samrådet kring planen att behovet en fördjupad dialog och kommunikation är uppenbart stort, säger Rolf Lilja (S)

– Det handlar om respekt, ödmjukhet och att lyssna på vad våra medborgare vill. Vår uppfattning är att det bör vara möjligt att göra det och självklart också är beredd att göra ev förändringar i planernas utformning. I annat fall tappar en fördjupad dialog sitt värde, säger Rolf Lilja (S)

Efter en lång diskussion där majoriteten med Miljöpartiet i spetsen kallat Socialdemokraterna ansvarslösa beslutade kommunstyrelsen enligt ett nästan identiskt till det socialdemokratiska förslaget.

Mer information:
Rolf Lilja 070 – 212 20 41


En reaktion på ”Bättre dialog med de boende i Sånghusvallen!

  1. Hej
    JAg är en av nybyggarna i etapp 2 Sånghusvallen. Vi alla på Sånghusvallen välkomnar en omprövning av detaljplanen för Etapp4. Det vore jätte olyckligt om nuvarnade detaljplan träder i kraft efterosm vi alla i sånghusvallen motsätter oss att all den fina skogen för vuxna och våra barn försvinner mellan etapp2 och 4. Snälla politiker hjälp oss att ombepröva detaljplanen för etapp 4. Jag hoppas verkligen ni politiker tar er tid och lyssnar på vad vi medborgare och skattebetalare har för önskemål. Låt inte det gå prestige i detta utan visa nu att ni kan ompröva och lyssna på oss i området. Hälsningar Vi alla i Sånghusvallen etapp2, genom Mattias Hallberg

Kommentarer är stängda.